Eens in de zoveel tijd is het best wel eens lekker: frituurhapjes. Wil je zelf lekkere frituur hapjes maken? Dan ben je hier op het juiste adres. Op onze website vind je een hele variëteit aan hapjes en hier lichten we graag de frituur varianten toe. Geniet met mate zullen we maar zeggen!

Gefrituurde gamba’s

Als je een liefhebber bent van gamba’s dan moet je deze variant niet missen. Ze zijn voorzien van een lekker krokant jasje.

gefrituurde gamba

Zelfgemaakte rundvleeskroketten

Als je denkt dat de kroketten van van Dobbe de top-of-the-bill zijn, dan heb je het mis. Verser dan vers kun je ze niet krijgen. Dat betekent zelf maken dus!

runderkroket

Garnalenkroketten

Je kunt natuurlijk ook kroketten maken van garnalen. Dit is vergelijkbaar met rundvleeskroketten, maar je maakt hier de ragout met een visbouillon en voegt in plaats van rundvlees garnalen toe.

Gefrituurde mozzarella balletjes

Mozzarella balletjes kun je zelf eenvoudig paneren en bakken in hete olie. Een lekker kaashapje!

mozzerella gefrituurd

Vlammetjes

Vlammetjes ken je wellicht van de barretjes en terrasjes. Ze worden vaak als hapje bij de borrel geserveerd. Je maakt ze zelf eenvoudig klaar met pittig gekruid gehakt en kunt ze frituren of in de oven of in de airfryer verwarmen.

Kaasloempia’s

Een ander kaashapje met makkelijke bereiding is deze kaasloempia. Heerlijk in combinatie met zelfgemaakte chilisaus.

kaasloempia's

Calemares

Inktvisringen zijn met name bekend in het Middenlands zeegebied. Een inktvis is van hol van binnen als je deze ingewanden er uit haalt. De gesneden ringen paneer je en bak je kort in olie. Een lekker hapje, net wat anders dan anders!

calamares inktvisringen

Gefrituurde uienringen

Onion rings zijn erg populair in Canada en Amerika. Niets weerhoudt je om deze zelf te maken!

inktvis frituur