Over ons - Tapas recepten

Hallo daar! Leuk dat je meer over ons te weten wilt komen. Tapas recepten is gestart in 2013. Onze recepten worden voor 90% door ons zelf gemaakt, geproefd en uitgeschreven! De resterende 10% wordt door externe blog/receptenschrijvers opgesteld. Dit betreft eigenlijk alleen recepten die we zelf minder leuk en/of lekker vinden om te maken!

Ons motto

Het is heerlijk om te genieten van kleine hapjes! Wij maken voornamelijk (tapas) hapjes, voorgerechten en nagerechten en delen onze gerechten graag met anderen. Hierin beperken we ons niet alleen tot de Spaanse keuken, maar betrekken we ook de Griekse en/of Italiaanse keuken.

Hoe we de website in stand houden

Op onze website vind je advertentie, artikelen en affiliate links terug. Middels een affiliate link beland je op een website van een verkoper van een koken-gerelateerd product. Indien je overgaat tot aanschaf, ontvangen wij daar een kleine provisie over. Jij als klant van b.v. bol.com merkt daar niets van en betaalt niet meer of minder dan wanneer je bol.com direct bezoek, zonder tapasrecepten.eu als tussenpartij.

Adverteren of andere vragen

We bieden advertentiemogelijkheden aan voor eten gerelateerde websites. Wil jij je website in de schijnwerper zetten? Of heb je andere vragen? Neem contact met ons op.