We houden allemaal wel van een heerlijk tapasavondje met onze vrienden en familie toch? Niets is er gezelliger dan samen genieten van Spaanse tapas en lekker bijkletsen. Dat allemaal wel natuurlijk onder het genot van een bijpassend drankje! Maar welke drank past er nou eigenlijk het beste bij een tapasavondje?

Bijpassende wijn voor een tapasavond

Het combineren van wijn en tapas is net simpelweg een kwestie van smaak. Je kan de perfecte combinatie van wijn en tapas creëren, maar als je de wijn niet lekker vind dan heb je er niet veel aan. Kies dus vooral een wijn die jij lekker vind, maar je kan wel avontuurlijk zijn en een nieuwe wijn durven te proberen. De (Spaanse) wijnen van Joinz zijn ideaal te combineren met tapas. Bovendien kan je de wijn met eigen etiket laten bedrukken om jouw gasten op een tapasavond te imponeren!

Heb je een feestelijke tapasavond? Dan is de cava een uitstekende keuze. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van Spaanse lokale druivenrassen. Cava is iets droger en minder zoet dan de welbekende prosecco. De Spaanse cava van Joinz die afkomstig is uit de regio Penedès is verfrissend en ideaal voor een zomerse borrelavond!

Ben je een fan van rode wijn? Dan heb je geluk! Rode wijn is met bijna iedere tapas te combineren. Zeker vleesgerechten! Een rode wijn die fantastisch gaat met bijna iedere tapas is de Tempranillo van Joinz. Deze wijn is afkomstig uit het noordoosten van Spanje en heeft een intens fruitige en frisse geur. Deze rode wijn met eigen etiket is niet alleen overheerlijk, maar ook nog eens reuzevoordelig!

Ben je nog op zoek naar een goede wijn die past bij jouw feestelijke gelegenheid? Neem een kijkje op Joinz.nl en kies een fles wijn met eigen etiket die bij jouw gelegenheid past!

Wijn met eigen etiket

Organiseer je binnenkort een eindejaarsborrel, een jubileumsfeest, of ben je op zoek naar een gepersonaliseerd geschenk? Bestel dan bij Joinz jouw klassieke wijnen met een persoonlijke touch! De oprichters van Joinz, Tom en Bram, hebben een assortiment van chique maar toch voordelige tapaswijnen geselecteerd. Van heerlijke witte en rode wijnen tot mousserende wijnen zoals champagne, prosecco en cava.

Een fles wijn met eigen etiket is ideaal om te schenken rond de feestdagen aan je relaties, of om tijdens de eindejaarsborrel met vrienden te toosten op een voorspoedig nieuwjaar! Oftewel; De beste tapasavonden beginnen pas écht met een bijpassende en gepersonaliseerde fles wijn met eigen etiket!