Zelf iets lekkers maken om op tafel te zetten is altijd leuk. Maar je hebt niet altijd zin om lang in de keuken te staan. In dit artikelen willen we aan greep uit onze recepten delen, die relatief simpel te maken zijn en snel op tafel staan. Doe er je voordeel mee!

Courgette rolletjes

courgette rolletjes

Gemarineerde olijven

Koop je olijven kant en klaar in de winkel? Marineer ze eens zelf!!

Kerstomaten met pesto

Deze kerstomaten zijn het lekkerst als je de pesto zelf maakt!

kerstomaten pesto

Toastje met makreel en yogonaise

Als je een visliefhebber bent, dan valt vast ook een toastje met makreel in de smaak. Uiteraard het lekkerst met verse vis. Maak het lekker fris door de makreel te mixen met yogonaise.

toastje makreel

Wrap met zalm en roomkaas

Je vindt hieronder een aantal wrap gerechten. Koude wraps zijn eenvoudig te maken en vallen bijna altijd wel in de smaak. Kijk welke variant het best bij jou past en genieten maar!

wrap met zalm

Wrap met kipfilet, heksenkaas en komkommer

wrap komkommer heksenkaas kip

Wrap met carpaccio en pesto

wrap met carpaccio

Serranoham rolletjes roomkaas

Lekkere frisse serranoham rolletjes zijn lekker in combinatie met rucola.

serranoham rolletjes

Nachos

Een heerlijke Mexicaanse klassieker. De bereidingstijd is kort – alleen even opwarmen in de oven! P.s. serveer met lekkere zelfgemaakte chilisaus.

nacho's uit de oven

Rolletjes met kip in spek

Nog een afsluiter als je op zoek bent naar een warm en simpel hapje! Wikkel spek om kipfilet en gaar deze rolletjes. Moeilijker is het niet, maar wel erg lekker! Het spek brengt een zoutige smaak met zich mee wat een goede combinatie is met de kipfilet. Net als nacho’s laten ook deze rolletjes zich goed dippen in chilisaus.

kip in spek