Vlees: de een houdt er van, de ander laat het staan. In deze verzamelpost delen we graag een aantal lekkere vleesgerechten die net iets anders dan anders zijn! Welk vleeshapje/vleesgerecht is jouw favoriet? Uiteraard ontvangen we via de e-mail ook graag tips of ingestuurde recepten!

Taco’s met pulled pork

Pulled pork kwam naar Nederland als een festival hapje. Je kunt het ook fantastisch zelf maken! In dit recept vullen we taco’s met de pulled pork.

Ciabatta met ossenhaas

ossenhaas ciabatta

Ciabatta is Italiaans afgebakt brood. Je vindt ciabatta recepten in vele soorten en maten terug. Wil je eens een luxe variant proberen? Beleg dan de ciabatta met ossenhaas!


Rundvlees kroketten

runderkroket

Kroketten en bitterballen zijn typisch Nederlands. Als je dacht dat van Dobben kroketten lekker waren, dan moet je zeker volledig zelfgemaakte kroketten overwegen! Je leest in dit recept hoe je de ragout en de korst zelf maakt. Het kan een aantal sessies duren voordat je de bereiding onder de knie hebt. Met name de korst is belangrijk! Je wilt niet dat de kroketten open barsten in de hete olie.

Mini hamburgers

mini hamburgers

Geen mega trek, maar wel zin om iets leuks op de tafel te zetten? Dan zijn mini hamburgers misschien iets voor jou!

Nacho’s met pulled pork

nacho's met pulled pork

Vind je gewone nacho’s ook te gek? Maar raak je er op uit gegeten? Probeer dan eens te variëren met de ingrediënten. Pulled pork is een te gekke aanvulling op je nacho chips.

Tijgerpistolet met gehaktballen

Heb je na bovenstaande gerechten nog steeds trek? Dan kun je overwegen om een grote hap te maken: tijgerbollen met gehaktballen!