Dat veel mensen het moeilijk vinden om af te vallen is een gegeven. Een andere veelgehoorde klacht is dat je in de strijd tegen de kilo’s zo eentonig eet en dat het niet smaakvol is allemaal. Het platform Makkelijk Afvallen rekent genadeloos met deze gedachten af. Het laat zien dat je wel degelijk gemakkelijk af kunt vallen en dat je daarbij ook gewoon heerlijk kunt eten. Dat er voldoende bijzondere gerechten zijn die afvallen zelfs leuk en altijd smaakvol maken.

Libanese dip met aubergines en knoflook

Makkelijk Afvallen is bekend geworden door de honderden koolhydraatarme recepten die het je biedt, recepten die je helpen om overtollig gewicht te verliezen. Alleen die gerechten al laten zien dat je wel degelijk lekker kunt eten en tegelijk af wilt vallen. Voor de zomer bijvoorbeeld, is Baba Ganoush een aanrader. Dit is Libanese dip met aubergines en knoflook. Het gerecht heeft weinig koolhydraten en is buitengewoon smaakvol. Wat je nodig hebt voor dit product lees je op Makkelijk Afvallen. Dat platform wijst je ook op een ander zomers gerecht in de vorm van Spaanse Gazpacho, aangevuld met komkommer en avocado.

Romige soep zonder noemenswaardige koolhydraten

De koude soep, want dat is het, staat zo op tafel en is dus gemakkelijk te bereiden, is erg zomers en bijzonder gezond. De romige soep bevat amper koolhydraten. En zo kun je eindeloos variëren met de gezonde recepten op het platform. Je kunt ook deelnemen aan het 50 dagen plan, waarbij je werkt met weekmenu’s. Door dit plan te volgen kun je zomaar rond de twee kilogram per week verliezen. Bovendien geven de menu’s je energie en zijn ze zeer smaakvol.

Makkelijk afvallen leert je wat goed en gezond eten is

Makkelijk Afvallen is opgericht door Niels Bosman, die een miljoen mensen wil helpen bij afvallen, en dat voor het jaar 2030. Als de voortekenen niet bedriegen gaat hem dat lukken ook. Het platform, uitgegroeid tot een community, wint nadrukkelijk aan populariteit. Het zijn de tips, de recepten en de achtergrondverhalen die je echt verder helpen en die je leren dat afvallen vooral een kwestie is van goed en gezond eten en veel minder een kwestie van minder eten. Dat is wat Makkelijk Afvallen de mensen vooral in wil laten zien.

Deel dagen of de week op in delen dat je wel en niet eet

Mocht je gebruik willen maken van Intermittent Fasting kan Makkelijk Afvallen je ook helpen. Dit is een manier van vasten. Vasten is en blijft een prima manier om gewicht te verliezen namelijk. Je kunt bijvoorbeeld de dagen opdelen in momenten dat je wel en niet eet, je kunt ook meteen de week opdelen in dagen dat je wel en niet eet. Deze manier van afvallen is razend populair ondertussen en zelfs de sterren in Hollywood gebruiken deze methode.

Afvallen is helemaal niet complex

Wie serieus af wil vallen, die maakt gewoon gebruik van het platform Makkelijk Afvallen. Door kennis op te doen, gebruik te maken van gezonde recepten of deel te nemen aan het 50 dagen plan ga je ervaren dat afvallen helemaal niet zo complex is als je zelf denkt.