Omdat we eten koken en het sierlijk presenteren van tapas hapjes alleen maar kunnen aanmoedigen, verloten wij een Jamie Oliver serveerplank van acaciahout onder onze Facebook leden!

De prijs

De Jamie Oliver snijplank ter waarde van ruim 20 euro. Product informatie:

  • Gemaakt van massief acacia voor een rond, stevig gevoel en look. Een authentieke aanvulling op elke bijeenkomst rond de tafel.
  • 34x19cm, voldoende ruimte voor u om die smaken van over de hele wereld te weven tot een heerlijke presentatie.
  • Met het leren ophanglabel kun je het serveerbord op een manier opbergen die een vleugje kleur en karakter aan je keuken toevoegt.
  • Geweldig voor bijeenkomsten. Laat familie en vrienden inspireren door je kunstwerken.
  • Te wassen met warm zeepwater. Niet vaatwasmachinebestendig.

Kans maken op de serveerplank

Volg allereerst onze Facebook pagina! Deze vind je op https://www.facebook.com/tapasrecepten.eu. Bovenaan de Facebook pagina vind je een vastgeprikt bericht omtrent het winnen van het serveerbord. Je kunt kans maken op het serveerbord voor tapas, door een reactie achter te laten.

De trekking van de winnaar vindt plaats in het weekend van 13 september 2020. Voorwaarde voor verloting is dat er 50 reacties binnen moeten zijn. Indien dat niet het geval is, zal de periode worden verlengd.

We laten weten wie de winnaar is via een Facebook bericht. Deze winnaar krijgt het serveerbord via een post pakket gratis toegestuurd!

Kortom: lijk het je leuk om een serveerbord te winnen? Wacht niet en laat een reactie achter! That’s it! Succes en veel kookplezier gewenst!

PS. Mocht je niet winnen, wees dan niet getreurd en houd dan onze pagina in de gaten. Want wie weet verloten we binnenkort nog eens een leuke keuken accessoire! Daarnaast blijf je via Facebook ook op de hoogte van nieuwe tapas recepten.