Je hebt niet altijd zin om ingewikkeld te doen. Bijvoorbeeld na een drukke werkweek, omdat je de hele week al gekookt hebt, of gewoon omdat je even iets makkelijks op tafel wilt zetten!
Eigenlijk kom je dan al snel uit bij koude tapas recepten. Er zijn echter ook enkele eenvoudige warmte tapas recepten die de moeite waard zijn en die weinig bereidingstijd vergen. We zetten er een paar voor je op een rijtje. Mocht je meer inspiratie willen hebben, kijk dan even bij de andere recepten voor tapas gerechten. Trouwens! Als je zelf een goed recept weet, die nog niet is opgenomen; deel deze dan s.v.p. met ons. We zijn altijd op zoek naar nieuwe recepten van Spaanse en/of Mediterrane bodem!

Panini met pesto en serranoham en mozzarella

panini broodje
Een panini is een Italiaanse sandwich die meestal opgewarmd is door te grillen of te roosteren. Onze heerlijke variant is belegd met pesto en serranoham, met daar boven op gesmolten mozzarella.

Groene pepers gevuld met roomkaas

peper met roomkaas
De afbeelding van groene pepers spreekt voor zich! Een lekkere bite met verse roomkaas, een heerlijk hapje!

Zalmrolletjes met roomkaas

zalmrolletjes
Roomkaas is veelzijdig. Zo is het ook heel lekker te combineren met zalm. Rol de zalm met roomkaas erin en serveren maar!

Mozzarella spiesjes met tomaat en basilicum

spiesjes mozerella tomaat
Simpele maar lekkere frisse spiesjes die snel op tafel staan!

Spiesjes met meloen, ham en mozzarella

spiesjes meloen ham
Een andere lekkere variant met spiesjes. Een heerlijke combinatie. Pssst, we hebben meer tapas spiesjes op onze site, als je meer wilt zien!

Traditionele Griekse Tzatziki

tzatziki
Velen kennen tzatziki; Griekse yoghurtdip! De beste manier om tzatziki te maken is op de traditionele Griekse manier. Dit recept is traditioneel Grieks en hebben wij overgenomen van Griekse top kok Akis Petretzikis.

Tzatziki is lekker bij zowel brood als vlees!

Eet smakelijk!